Прем'єр-міністр Юлія Тимошенко називає «злочином проти України» ухвалення у першому читанні законопроекту про підвищення соціальних стандартів, і переконана, що він не буде прийнятий.

«Я хочу сказати, що вчора було здійснено злочин проти України, проти кожної людини», - сказала вона, характеризуючи законопроект під час відкриття засідання Кабінету міністрів у середу.

Прем'єр назвала цей документ «атомною бомбою під фінансовою системою України», оскільки для збільшення відповідних виплат, за її словами, необхідно мати «другий бюджет країни».

За її словами, людей «нахабно, махрово, безпринципно і цинічно обдурили, і жоден новий уряд, жоден Президент не зможе виконати цього», повідомляє «Інтерфакс-Україна».

«Я переконана, що остаточного голосування за цей злочин не буде», - підсумувала глава уряду.

Як раніше повідомляв ForUm, 6-го жовтня парламент прийняв за основу і в першому читанні законопроект народного депутата із фракції Блоку Литвина Олега Зарубінського про підвищення мінімальної заробітної плати і пенсій. За таке рішення проголосували 259 народних депутатів при необхідних 226.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

534