Прем'єр-міністр Юлія Тимошенко упевнена у формуванні коаліції у Верховній Раді 6-го скликання після виборів Президента, виключаючи при цьому позачергові вибори парламенту. Про це вона сказала на позачерговому засіданні Кабінету Міністрів за участю директорів шкіл.

«Завершиться президентська кампанія - це буде середина лютого місяця, і я думаю, що там на рахунок, буквально, раз-два-три буде збудована більшість у парламенті», - сказала вона.

Тимошенко вважає, що, швидше за все, після виборів Президента відбудеться політична стабілізація, у парламенті буде сформована ефективна коаліція, і проведення позачергових виборів не буде необхідне.

«Ніяких виборів, думаю, дострокових не буде», - сказала прем'єр.

При цьому Тимошенко зазначила, що навіть якщо до виборів Президента не буде прийнято державний бюджет на 2010 рік, після виборів і створення ефективної коаліції він буде прийнятий у найкоротші терміни, повідомляють «Українські новини».

За її словами, до цього буде можливість забезпечити бюджетне фінансування необхідних програм через ухвалення постанов Кабінету Міністрів.

Прем'єр також доручила Міністерству фінансів внести зміни у проект держбюджету-2010 з тим, щоб зафіксувати всі витрати, передбачені ухваленими у понеділок рішеннями уряду, і запевнила директорів шкіл, що фінансування цих витрат у будь-якому разі почнеться 1 січня.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

368