Командувач Збройних Сил України Сергій Кириченко подав у відставку за станом здоров'я. Наразі його госпіталізовано за наполяганням лікарів. Про це в інтерв'ю ForUm’y заявив екс-міністр оборони України, депутат від Партії регіонів Олександр Кузьмук.

Зокрема, нардеп підкреслив, що сьогодні зустрівся з Сергієм Кириченком і провів з ним півторагодинну розмову, у ході якої з'ясував причину його відставки. «Останні п'ять з половиною років Сергій Олександрович служив начальником Генерального штабу при двох Президентах, чотирьох міністрах оборони. Іноді ця діяльність була на межі людських можливостей. Багаторічна служба, проблеми і складнощі діяльності останніми роками позначилися на його здоров'ї. За наполяганням лікарів його госпіталізовано. Перед цим Кириченко ухвалив рішення піти у відставку, розуміючи, що посада начальника Генерального штабу вимагає особливої енергії і працездатності», - розповів Кузьмук.

Як повідомляв ForUm, вранці з'явилися чутки, що командувач Збройних Сил України Сергій Кириченко подав у відставку за станом здоров'я.

Пізніше у прес-службі Генерального Штабу ForUm’у повідомили, що чутки про відставку начальника Генерального Штабу, головнокомандувача Збройних Сил України Сергія Кириченка є передчасними.

«Начальник Генерального Штабу проходить планове медичне обстеження в одній із військово-лікувальних установ, як і всі військовослужбовці, коли у них погіршується здоров'я», - зокрема, сказали у прес-службі.

 

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

669