Народний депутат України Ельбрус Тедєєв дав свідчення з приводу інциденту в Голосіївському парку столиці, і у МВС до нього запитань більше немає, - заявляє міністр внутрішніх справ Юрій Луценко.

«Він (народний депутат Ельбрус Тедєєв – ред.) прибув на допит слідчого, дав свідчення, у мене до нього немає запитань», - сказав Луценко на прес-конференції в п'ятницю в Києві.

При цьому Луценко зазначив, що Тедєєв «своєю швидкою реакцією вичерпав склад злочину», повернувши автомобіль, який узяв у однієї людини.

«У цій справі людина зробила висновки», - додав міністр.

Як повідомлялося, 11 вересня в Голосіївському парку столиці дві групи вихідців з Кавказу (Азербайджану і Дагестану) з'ясовували між собою відносини. У результаті перестрілки, що виникла, було важко поранено трьох членів одного угрупування. Пізніше один з постраждалих помер.

За твердженням міліції, двоюрідний брат народного депутата Ельбруса Тедєєва Роберт Тедєєв був на місці інциденту на автомобілі депутата, і на цій же машині декілька чоловік сховалися з парку.

Надалі Тедєєв заперечував спорідненість з Тедєєвим і лише через деякий час погодився з тим, щоб його машина могла бути використана правоохоронцями як один з речових доказів.

Також міністр внутрішніх справ раніше стверджував, що у міліції немає ніяких претензій до депутата в контексті кримінальної відповідальності.

Читайте по темі: Луценко раскрыл подробности скандального задержания Тедеева

За матеріалами «Інтерфакс-Україна», «УНІАН»

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

741