Замголови фракції ПР, глава регламентного комітету Олександр Єфремов вважає нелогічною пропозицію спікера парламенту Володимира Литвина щодо ухвалення регламенту ВРУ постановою. Про це, як передає кореспондент ForUm’у, він заявив в інтерв'ю парламентським журналістам.

«Це рівносильно тому, що давайте ми приймемо обіцянку про те, що керуватимемося моральним кодексом будівничих комунізму . це приблизно те, що пропонує Литвин», - сказав нардеп.

Він зазначив, що КСУ ухвалив рішення про те, що регламент ВРУ повинен бути оформлений у вигляді закону. «Це особливо влаштовувало Ющенка, тому що він може заветувати закон і тим самим може вплинути на прописання регламенту ВРУ таким чином, як це буде вигідно Секретаріату Президента», - підкреслив Єфремов.

Замголови фракції ПР повідомив, що це питання знову перебуває на розгляді КСУ. «Що висловить КСУ – подивимося. Але випереджаючими темпами ми позавчора на засіданні регламентного комітету розглянули це питання, і на наступному засіданні ми винесемо новий варіант регламенту, який пропонуватимемо затвердити законом», - підсумував Єфремов.

Як повідомляв ForUm, учора на погоджувальній раді спікер парламенту Володимир Литвин запропонував прийняти постанову про регламент ВРУ.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

362