У Верховній Раді України сьогодні не буде вечірнього пленарного засідання, оскільки депутати від фракції Партії регіонів продовжують блокувати роботу парламенту і не сприйняли жодної пропозиції для розблокування роботи ВР. Про це сьогодні в інтерв'ю журналістам заявив заступник голови ВР Микола Томенко.

За його словами, у фракції Партії регіонів достатньо голосів, щоб прийняти законопроект щодо підвищення соціальних стандартів.

У той же час, на думку Томенка, виходячи з ситуації, що склалася, існує дві проблеми: або фракція Партії регіонів не здатна зібрати всіх свої депутатів, або у фракції є ті депутати, які не хочуть голосувати за ухвалення цього документа, - передає «УНІАН».

Томенко зазначив, що таким чином фракція Партії регіонів зробила все, щоб заблокувати роботу ВР.

«Україна вже декілька місяців чекає Партію регіонів. Тому доведеться ще один день почекати, може, вони розблокують парламент», - сказав віце-спікер.

При цьому Томенко сказав, що якщо роботу парламенту буде заблоковано і завтра вранці, то представники фракцій знову зберуться на засідання Погоджувальної ради для пошуку компромісу.

Як повідомляв ForUm, сьогодні, 24 вересня, Партія регіонів продовжує блокувати трибуну парламенту. У сесійному залі як і раніше висять плакати з вимогою підвищити соціальні стандарти, а також із закликом до Геннадія Москаля здати депутатський мандат.

Засідання погоджувальної ради лідерів фракцій завершилося безрезультатно. Присутнім не вдалося домовитися про розблокування парламентської трибуни і подальшу роботу парламенту.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

641