На погоджувальній раді у ВРУ спікер парламенту Володимир Литвин запропонував декілька варіантів виходу з ситуації, що склалася, стосовно блокування трибуни. Про це повідомляє кореспондент ForUm’у.

За словами спікера, депутати повинні зайти в зал і проголосувати законопроект про підвищення соціальних стандартів. Або ухвалити рішення про відміну постанови щодо зміни способу голосування.

Крім того він запропонував прийняти постанову про регламент ВРУ, домовитися, що парламент працюватиме тільки згідно цьому документу і не блокуватиме трибуну.

Литвин також заявив, що виступає проти того, щоб працювати «під диктатом». «Хоча, можливо, це і погано», - додав спікер.

Крім того, він поцікавився, чому лідери фракцій на погоджувальній раді «варять воду». Литвин нагадав, що неодноразово «просив, благав, ублажав зайти в сесійний зал і продовжити роботу, однак до цих пір це не було зроблено».

Як повідомляв ForUm, сьогодні, 24 вересня, Партія регіонів продовжує блокувати трибуну парламенту. У сесійному залі як і раніше висять плакати з вимогою підвищити соціальні стандарти, а також із закликом до Геннадія Москаля здати депутатський мандат.

 

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

702