Прем'єр-міністр України Віктор Янукович заявляє про необхідність підвищити ефективність роботи органів державної влади.

Як повідомили в прес-службі кабінету Міністрів, про це говориться у вітанні Януковича з нагоди професійного свята державних службовців - Дня державної служби України.

«Сьогодні насущною потребою суспільства є підвищення ефективності роботи органів державної влади, зокрема шляхом надання ними якісних державних послуг», - наголошується у вітальному слові.

Янукович вважає, що державні службовці демонструють високий професіоналізм, ініціативність і відданість справі, забезпечують вирішення соціально-економічних завдань. «Держава високо цінує вашу повсякденну працю і творчі зусилля. Переконаний, що в період нових звершень і досягнень ви сприятимете розвитку державного управління і перетворенню України в розвинуту демократичну європейську державу, якою гордитимуться її громадяни», - підкреслив глава уряду, передає «УНІАН».

«Нам потрібно і надалі зосереджувати увагу на діяльності державного апарату, який повинен оперативно адаптуватися до потреб суспільства, бути зацікавленим в ефективних і прозорих адміністративних процедурах, доброчесності, сумлінності, об'єктивності і професійності державних службовців», - вважає Янукович.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

384