В Секретаріаті Президента спростовують інформацію про підготовку Указу Глави держави про введення надзвичайного стану в державі.

Керівник інформаційного управління Секретаріату Президента Лариса Мудрак спростувала цю інформацію.

Раніше про підготовку такого Указу заявляли ряд народних депутатів, представників коаліції.

Як стало відомо, у середу, о 17.00 почнеться позачергове засідання Верховної Ради України.
Про це повідомив народний депутат з фракції Партії регіонів Юрій Мірошниченко.


За його словами, планується розглянути ситуацію, що склалася навколо Конституційного Суду України. Він відзначає, що виявляється «тиск на голову КС з боку опонентів, які рекомендували його на цю посаду (йдеться про Домбровського, який обирався в КС за квотою Президента України –ред.).


Мірошниченко не виключає можливості розгляду питання про можливість прийняття указу Президента України Віктора Ющенко про введення надзвичайного стану, передає «УНІАН».


Він відзначив, що поки що це питання вивчається. За його словами, «не хотілося б, щоб були прийняті заяви, які б поглибили протистояння». «Тому що, чим більше заяв, тим менша вірогідність повернення до переговорного процесу», - заявив депутат.


В той же час Мірошниченко не виключає, що на сьогодні події ще не досягли «точки кипіння», після якої можливі переговори і можливий варіант, коли дві сторони «роблять кроки назад».

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

997