Нинішня політична ситуація в країні негативно відіб’ється на майбутньому курортному сезоні в Криму і, зокрема в Ялті, а також на економіці країни в цілому. Про це говориться в коментарі мера Ялти Сергія Брайка.

«Як мер міста я хочу заявити, що нинішня політична ситуація не піде на користь ні економіці країни в цілому, ні економіці нашого міста (Ялти – ред.) і майбутньому курортному сезону, - вважає ялтинський мер. - Більш ефективної антиреклами для курорту просто не придумаєш. Адже у нас попереду травневі свята, саміт глав урядів СНД і інші заходи, на які традиційно приїжджає чимало гостей».

У зв'язку з підписанням Президентом України Віктором Ющенком Указу про розпуск парламенту, мер Ялти закликав городян, представників ЗМІ, політичних партій, громадських організацій спокійно працювати. «Немає приводів для створення нестабільної ситуації в регіоні. Виконком, всі служби міста працюють у звичайному режимі. Закликаю всіх до нормальної роботи з підготовки до курортного сезону», - відзначає Брайко, передає «УНІАН».

Крім того, мер Ялти радить політикам подумати про душу, а не про амбіції. «Почався Страсний тиждень, попереду велике християнське свято - Пасха. Якраз час подумати про душу, а не про політичні амбіції», - підкреслює міський голова Ялти.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

370