З самого ранку в столицю прибувають учасники акцій з різних областей України. Здебільшого це прихильники Партії регіонів.

Близько трьох тисяч мітингуючих вже прямують від столичного вокзалу до центру міста. «Першими прибули молоді люди, які не пояснили мети приїзду. З часом близько двох тисяч осіб під прапорами з символікою Партії регіонів організовано рушили до Європейської площі. Вони з готовністю розповідають про політичні переконання. Говорять, що підтримують політику прем'єр-міністра Віктора Януковича і виступають проти розпуску Верховної Ради», - повідомляє «5 канал».

Біля Річкового причалу влаштували стоянку близько вісімдесяти автобусів з номерами південних, центральних і східних областей. Пасажири - прихильники прем'єрської партії.

« Партія регіонів на підтримку своєї політичної акції обіцяє сьогодні вивести на вулиці Києва сто тисяч людей. Коаліція планує проводити акції на Європейській, Михайлівській, Софійській і Контрактовій площах, а також в Маріїнському парку і парку Шевченка», - повідомляє «ЛІГА».

Нагадаємо, опозиція, у свою чергу, проводить сьогодні політичні акції на площі Незалежності, де близько 17:00 очікується концертна програма, а після 19:00 - виступи Юлії Тимошенко, Юрія Луценка, В’ячеслава Кириленка та інших.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

368