Організатори запланованих на 31 березня масових акцій від різних політичних сил запевнили Міністерство внутрішніх справ, що громадський порядок, спокій і безпека учасників масштабних заходів і киян є безумовним пріоритетом для них.


Як повідомили в Департаменті зв'язків з громадськістю МВС, про це сьогодні на зустрічі в МВС з заступником міністра внутрішніх справ – начальником міліції громадської безпеки Василем Фатхутдіновим, сказали Роман Безсмертний («Наша Україна»), Анатолій Семинога (БЮТ), Василь Горбаль (Партія регіонів) і інші.


За даними ДГЗ, питання, які обговорювалися в процесі спілкування політиків і одного з керівників МВС, було єдиним - гарантування безпеки жителів столиці і інших людей, які приїдуть до Києва зі всіх регіонів України з метою демонстрації своїх поглядів на ситуацію в державі.


Організатори мітингів інформували МВС про відповідні дії, які вже зроблені ними, і про те, яким чином планується не допустити ніяких ексцесів і конфліктів завтра. Робота для цього, на загальне переконання, проводиться велика, і є всі підстави сподіватися, що результат буде позитивним, відзначили в ДГЗ, передає «УНІАН».


Фатхутдінов повідомив гостям МВС про готовність органів внутрішніх справ до виконання службових завдань, підкресливши, що міліція налаштована стосовно учасників акції миролюбно і діятиме виключно в межах чинного законодавства, причому - незалежно від політичних «кольорів» мітингуючих.


Заступник міністра також попросив нагадати всім про відповідальність, покладену Законом на правопорушників, і подякував організаторам масових акцій за співпрацю і взаєморозуміння.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

389