Виступаючи в парламенті, голова Верховної Ради Україна Олександр Мороз запевнив лідера БЮТ Юлію Тимошенко в надійності роботи парламентських туалетів і прокоментував деякі заяви, зроблені опозицією. Про це повідомляє кореспондент ForUm’у.

«У вас таке упереджене ставлення. У Верховній Раді, кому треба, в туалет сходити можна, ніхто їх не блокує, і будь ласка, не хвилюйтеся з цього приводу», - заявив Мороз коментуючи відповідну заяву Тимошенко.

Крім того, він підкреслив, що в своїх заявах представники опозиції могли б більш точно користуватися термінами, які давно існують в українській політиці. ««Діти Кучми» - це термін, який використовувався ще до 2006 року і тому переводити його сьогодні на інші рейки не потрібно. Всі розуміють, що це таке, - сказав спікер.

Коментуючи інші заяви опозиції, він відзначив також, що свого часу зміни в Конституцію були внесені в рамках і за правилами самої Конституції. «Іншого порядку не існує, і які-небудь заклики з цього приводу ніякої сили не мають», - відзначив Мороз.

Як вже повідомляв ForUm, виступаючи в парламенті, лідер БЮТ Юлія Тимошенко звернула увагу на «цирк», який відбувається в парламенті. Тимошенко поцікавилася, чи може Партія регіонів пояснити, чому вони стоять біля трибуни, чому заблокували всі туалети і охороняють щитові. На думку нардепа, ПР поводиться так, тому що не розуміє, що вони роблять у владі. «Це характеризується одним зрозумілим словом – «страх». Не потрібно так боятися, шановні друзі, ви вже скоро підете з влади», - звернулася до Партії регіонів лідер БЮТ.

 

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

392