В четвер народні депутати планують розглянути питання про внесення змін до закону про Кабінет Міністрів і врахувати в ньому поправки Президента. Про це, як передає кореспондент ForUm’у, повідомив на сьогоднішній погоджувальній раді перший віце-спікер парламенту Адам Мартинюк.

«Йдеться про внесення змін до закону про Кабінет Міністрів, яке заплановане на четвер. Ви знаєте, що він вже вступив у дію після його офіційного обнародування, і відповідно закон про місцеві державні адміністрації», - підкреслив Мартинюк.

Він пояснив, що в даному законопроекті пропонується внести ті зміни, які запропоновані Президентом відразу в першому і в другому читанні. За словами першого віце-спікера, розгляд даного питання залежатиме від домовленостей, які продовжуються зараз між Президентом, прем'єр-міністром і головою Верховної Ради. Крім того, Мартинюк повідомив, що повістка третьої сесії верховної ради передбачає розгляд 518 питань, а на майбутньому пленарному тижні депутати повинні розглянути 51 питання. Два законопроекти внесено Главою держави як «невідкладні».

 

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

357