У «Нашій Україні» заявляють, що повернення до переговорного процесу про створення Коаліції національної єдності бути не може.

«Переговорний процес про створення Коаліції національної єдності закінчено. Всі форми ведення цього переговорного процесу вичерпані: і консультації, і формат робочих груп, і домовленостей на рівні лідерів», - заявила журналістам керівник інформаційного департаменту «Нашої України» Тетяна Мокріді, повідомляється на сайті блоку.

«Повернення до переговорного процесу не можливе, оскільки для нас головним було і залишається виконання Універсалу національної єдності, від якого відмовилися «регіонали», комуністи і соціалісти», підкреслила Мокріді. Вона відзначила, що «Наша Україна» підтримала ідею Президента України об'єднати українську націю, «а зараз ми виступаємо категорично проти позиції тих політиків, які не сприймають цієї об'єднувальної ідеї».

У зв'язку з цим «Наша Україна» підкреслює, що потрібно вже припинити спекуляції на темі повернення до коаліційних переговорів, заявила Мокріді, передає «УНІАН».

При цьому вона підкреслила, що «нашим колегам з опозиції потрібно перестати ревнувати з приводу переходу «Нашої України» в опозицію».

За її словами, «Наша Україна», як ніхто, має досвід роботи в опозиції. «Про це свідчать і парламентські вибори 2002 року, і президентські вибори 2004 року», - відзначила керівник інформаційного департаменту.

«Працювати в опозиції - це не тільки кидати перли і шуміти з ранку до ночі», - вважає Мокріді. За її словами, у «Нашої України» завжди був план діяльності, завжди був план розвитку країни. При цьому вона додала, що саме «Наша Україна» завжди була ініціатором і автором всіх коаліційних угод.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

466