Працівники манчестерського готелю Midland знайшли в одному з номерів забуту теку з цілком таємним планом забезпечення безпеки прем'єр-міністра Тоні Блера.

В документах були прописані можливі сценарії нападу на Блера і міністрів його кабінету, а також інструкції, як мають діяти різні силові структуру в подібному випадку.

Знайдений план був підготовлений спеціально для забезпечення безпеки вищих осіб країни на майбутній конференції Лейбористської партії, яка проходитиме в манчестері у вересні 2006 року.

Теку разом з її вмістом співробітники готелю передали в одну з місцевих газет, а звідти її відправили в поліцію, повідомляє “Lenta.ru”.

Після того, як про подію стало відомо пресі, в правоохоронних органах пообіцяли провести розслідування і з'ясувати, яким чином цілком таємні документи опинилися в порожньому номері в готелі.

Водночас поліцейські висловили упевненість в тому, що безпека прем'єра і міністрів не була поставлена під небезпеку, оскільки потенційні терористи у будь-якому разі не могли познайомитися із вмістом теки.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

297