Швейцарський Federal Department Of Foreign Affairs (FDFA) офіційно підтвердив, що у громадянина України Клименка Олександра Вікторовича немає і не було рахунків у швейцарських банках.

Про це на своїй сторінці в мережі Facebook написав екс-міністр доходів та зборів України Олександр Клименко.

Крім того, екс-міністр повідомив, що ним зроблені запити в 14 банків Ліхтенштейну. 9 з них письмово відповіли, що в цих банках у Олександра Клименка немає і не було рахунків. З іншими банками екс-міністр змушений був судитися. Зараз суди виграні, і найближчим часом від банків прийдуть аналогічні листи. Копії всіх листів екс-міністр виклав на своїй сторінці і кожен охочий може самостійно з ними ознайомитися.

«Дивно, звичайно, що я сам змушений доводити факт відсутності рахунків в іноземних банках. Мені не складно, але просто цікаво: коли в Швейцарії в березні цього року приймали рішення про введення санкцій, що їм заважало відразу подивитися базу даних і визначитися? Або просто піддалися на істерію української влади, якій дуже важливо було показати, що всі, хто працював з екс-президентом - просто мультимільйонери?, - зазначає екс-міністр доходів та зборів України Олександр Клименко і, резюмуючи, додає: - Я вмію професійно організовувати систему роботи, жорстко питати про результати, я успішний у бізнесі, і ніколи цього не приховував. Але я точно ні копійки не вкрав у своєї країни! І кажу це як людина, яка завжди і за кожне слово готова відповісти!»

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

31