У неділю, 7 грудня, близько 9:40 поблизу села Водички Хмельницького району 48-річний хмельничанин, керуючи автомобілем «Опель Омега», виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення з автомобілем «Рено Кенго», за кермом якого знаходився 51-річний житель Тернополя, повідомляє сектор зв'язків з громадськістю УМВС України в Хмельницькій області.



Ввнаслідок ДТП двоє пасажирів «опеля», 18-річний син і 40-річний приятель водія, загинули на місці події. Водій отримав тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми, розриву діафрагми, перелому ребер та кісток тазу та був госпіталізований в реанімаційне відділення Хмельницької обласної лікарні. Лікарі до останнього боролися за життя постраждалого, але, на жаль, від отриманих травм у понеділок вранці чоловік помер.

Водій автомобіля «Рено Кенго» отримав тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми, розриву селезінки, у його 53-річної жінки лікарі також діагностували закриту черепно-мозкову травму і струс головного мозку, а у 28-річної дочки - вивих стегнової кістки. Всі постраждалі також госпіталізовані в Хмельницьку обласну лікарню.



За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України - «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами». Призначено низку експертиз. Слідчі працюють над з'ясуванням всіх обставин дорожно-транспортної пригоди.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

55