В Станиці Луганській внаслідок обстрілу загинула дитяча медсестра, ще одна жінка отримала важкі поранення, повідомляє прес-служба голови Луганської обласної державної адміністрації Геннадія Москаля.

«Найбільших руйнувань за вчорашню добу зазнав Станично-Луганський район. В результаті обстрілу загинула 58-річна дитяча медсестра жінка (працювала медсестрою), крім того, одна людина важко поранена - їй відірвало руку (особа пораненого встановлюється). При веденні бою на вул. Калініна кулеметні і автоматні кулі потрапили в дах загальноосвітньої школи №1, де в той час видавали пенсії. На щастя, ніхто не постраждав», - сказано в повідомленні.

Також наголошується, що 19 листопада під обстріл потрапили населені пункти Попасна, Кримське, Трьохізбенка, Чорнухине, Золоте, Артема, Вільхове, Пшеничне. У місті Щастя внаслідок обстрілу знову перебито газопровід. Без газу залишилися Щастя, кілька сіл Станично-Луганського району і кілька населених пунктів на території, контрольованій незаконними збройними формуваннями.

Як раніше повідомляв ForUm, з початку конфлікту в Україні загибло щонайменше 4 тисячі 132 людини, 9 тисяч 747 осіб були поранені, згідно з даними Організації Об'єднаних Націй станом на 14 листопада.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом