Кількість поранених у шпиталях зменшується, так, уже близько 450 поранених в антитерористичній операції військових перебувають у лікарнях. Про це в ефірі телеканалу повідомив директор медичного департаменту Міноборони Віталій Андронатій.

«Кількість поранених у шпиталях зменшується, на цей момент їх перебуває вже близько 450. Понад 700 поранених уже повернуто в стрій, близько 550 перебуваюит ще у відпустці. Медикаментів вистачає», - зазначив Андронатій, повідомляє «112 Україна».

«Моя комісія щойно, буквально позавчора, повернулася із зони АТО: перевірили побут особового складу, що знаходиться там; перевірили наявність медикаментів на зиму, тобто противірусних, протизастудних препаратів, антибіотиків. Доповідь така, що підрозділи, які перебувають у зоні АТО, забезпечені на 100%», - підсумував він.

Нагадаємо, кількість загиблих унаслідок бойових дій на території Донецької та Луганської областей досягла 3707 осіб, йдеться в щотижневому звіті Управління Організації Об'єднаних Націй з координації гуманітарних питань від 17 жовтня.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом