Частина Луганської області станом на 16 жовтня в результаті вчорашніх бойових дій залишилася без світла. Про це йдеться в повідомленні прес-служби глави Луганської обласної державної адміністрації Геннадія Москаля.

«Вчора (15 жовтня. - Ред.) о 19:10 у результаті бойових дій між Збройними силами України та 32-м окремим козацьким округом «Війська донського» в районі автошляху Бахмутка була зруйнована лінія електропередачі... в результаті чого вся Луганська область - і контрольована Україною, і контрольована ЛНР - залишилася без електропостачання», - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що зникли мобільний зв'язок та Інтернет, а також було припинене водопостачання.

«Завдяки оперативним діям співробітників ДТЕК... через кілька годин вдалося запустити 2-й енергоблок і переключити одну лінію на Сєвєродонецьк, Лисичанськ і частину Луганської області. Інша частина області поки залишається без електроенергії, яка буде відновлена найближчим часом», - додали в прес-службі.

Відновити пошкоджену ЛЕП в районі Бахмутки ремонтні бригади не можуть через активні бойові дії.

Нагадаємо, за повідомленням ОДА, через бойові дії з міркувань безпеки перекрито автошлях в районі Бахмутки Луганської області.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом