Внаслідок обстрілу Донецька 13 жовтня постраждали двоє мирних жителів. Про це йдеться в повідомленні прес-служби міської ради.

Відзначається, що ніч у Донецьку пройшла напружено. Починаючи з 18:00 13 жовтня і до 2:30 14 жовтня велися обстріли Київського та Куйбишевського районів.

«В результаті потрапляння снарядів повністю знищено адміністративно будівлю, розташовану по вул. Вахрушева, 46, а також пошкоджено склад за адресою Вахрушева, 50 в Куйбишевському районі. У Київському районі також постраждали складські приміщення по вулиці Домобудівельна, 1б. Під інтенсивним обстрілом виявився і Північний водопровідний вузол в Київському районі. Персонал перебував в укритті, ніхто не постраждав... В результаті обстрілу знову пошкоджені вікна у машзалі, хлораторній, камерах перемикання. На території вузла залишилися снаряди, що не розірвалися. Для їх знешкодження викликані бригади МНС. В результаті військових дій 13 жовтня в Донецьку постраждало двоє осіб - вони дістали поранення різного ступеню тяжкості і зараз проходять лікування в медичних установах», - йдеться в повідомленні прес-служби.

Станом на 10:00 у місті неспокійно. У Кіровському, Київському та Куйбишевському районах періодично лунають звуки пострілів і вибухів, про що повідомляють жителі.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

30