У Луганській області за добу загинули троє українських військових, ще п'ятеро — поранені. Про це йдеться в повідомленні прес-служби глави Луганської обласної державної адміністрації Геннадія Москаля.

Відзначається, що 7 жовтня була здійснена спроба штурму мосту біля м. Щастя. Штурм відбитий і придушений вогнем українських військових, загиблих і поранених немає.

Крім того, з 4:00 до 23:00 по позиціях українських військових у м. Щастя поблизу ТЕС і мосту було здійснено шість обстрілів різної інтенсивності.

З 14:00 до 14:30 з боку м. Кіровськ обстріляли з мінометів блокпост Нацгвардії у с. Фрунзе Слов'яносербського району. Загинув 30-річний солдат Нацгвардії, ще один солдат поранений.

О 16:05 обстріляний з установки «Град» пост Нацгвардії поблизу Бахмутки. Один нацгварієць загинув, троє поранені.

О 15:20 з боку Кіровська обстріляли з мінометів і «Градів» блокпост Нацгвардії біля смт Донецький Кіровської міськради. Один солдат загинув, ще один легко поранений.

З 13:20 до 14:15 опорні пункти 24-ї бригади ЗСУ в районі с. Трьохізбенки були тричі обстріляні з різних видів зброї. Обстрілу піддався і опорний пункт окремого батальйону у с.Чорнухине.

Як повідомляється, за минулу добу позиції українських військових в Луганській обл. були обстріляні понад 20 разів.

«Всі обстріли здійснені 32-м корпусом так званого «Війська донського» і бойовиками батальйонів «Дон» і «Зоря», які не підкоряються керівництву ЛНР,  діють на власний розсуд», - написав Москаль.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом