У Макіївці протягом 13 та 14 вересня внаслідок артобстрілів міста одна людина загинула, декілька мирних жителів отримали поранення різного ступеня тяжкості, повідомляє прес-служба Макіївської міської ради.

«У вихідні дні внаслідок артобстрілів міста одна людина загинула, поранення різного ступеня тяжкості отримали мирні жителі кварталу Хімік, 762-го кварталу, сел. Ханжонкове, сел. Осипенко, 4-го мікрорайону», - сказано в повідомленні.

Також 14 вересня ввечері унаслідок бойових дій була знеструмлена Макіївська фільтрувальна станція. «В результаті з сьогоднішнього дня вода на місто (крім частини Червоногвардійського району, який отримує воду від Донецька) не подається. Проблемним залишається питання ремонту електрообладнання, що живить фільтрувальну станцію, оскільки в цій зоні тривають бойові дії», - повідомляє міськрада.

Станом на ранок 15 вересня внаслідок бойових дій низку районів знеструмлено. Міський автотранспорт працює за скороченим графіком.

Як раніше повідомляв ForUm, в Макіївці Донецької області за час бойових дій руйнування зазнали близько 70 житлових багатоквартирних будинків та понад 100 будинків приватного сектору.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом