У Полтавській області внаслідок дорожньо-транспортної пригоди одна людина загинула, ще четверо травмовані. Про це йдеться в повідомленні прес-служби головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Полтавській області.

«До Кременчуцького райвідділу міліції 11 вересня надійшло повідомлення про те, що на 22-му кілометрі автодороги Градизьк-Погреби-Майбородівка-Піщане, поблизу села Майбородівка, сталася дорожньо-транспортна пригода з потерпілими», - йдеться в повідомленні.

Правоохоронці, які прибули на місце пригоди, встановили, що близько 17:00 29-річний мешканець Глобинського району, керуючи автомобілем Mаzda, не впорався з керуванням і допустив виїзд на праве узбіччя дороги. Після цього автомобіль виїхав на протилежне узбіччя, з'їхав у кювет та зіткнувся з деревом.

«Внаслідок ДТП автомобіль отримав механічні пошкодження. Водій автомобіля від отриманих травм помер у лікарні. Пасажири автомобіля: 31-річна мешканка Глобинського району і троє дітей: 10-річна дівчинка, 5-річний хлопчик та однорічний малюк з тілесними ушкодженнями різного ступеня тяжкості доставлені в лікарню», - йдеться в повідомленні.

Наразі розпочато кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років. Ведеться слідство, в ході якого слідчими будуть встановлені всі обставини й причини трагедії.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

38