На Донбасі протягом доби позиції прикордонників обстріляли двічі, одного прикордонника поранено.

Про це повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби України.

«Протягом доби сталося два обстріли позицій прикордонників у межах Луганської та Донецької областей, в ході яких один прикордонник отримав поранення», - йдеться в повідомленні.

Крім цього, артилерійські обстріли позицій прикордонників відбувалися вчора з 12.00 до 13.40 в районі населеного пункту Станиця Луганська (Луганська обл.) та з 16.15 до 16.30 біля Маріуполя (Донецька обл.).

Разом із тим, підрозділи Держприкордонслужби продовжують охорону та захист державного кордону України в умовах вкрай напруженої обстановки.

Як повідомляв ForUm, раніше в Національній гвардії України повідомили про незначне порушення перемир'я з боку членів незаконних збройних формувань до 18.45 п'ятниці.

Президент України Петро Порошенко віддав наказ начальникові Генерального штабу Збройних Сил України припинити вогонь на Донбасі, починаючи з 18.00 5 вересня.

Нагадаємо, 5 вересня на переговорах контактної групи між представниками України, самопроголошених ДНР та ЛНР за участю ОБСЄ в Мінську підписано протокол про припинення вогню на Донбасі з 18.00 п'ятниці, 5 вересня.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом