Члени незаконних збройних формувань не допустили експертів міжнародної місії до місця падіння літака Malaysia Airlines у Донецькій області.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства.

«Міжнародна група експертів сьогодні, станом на 12:40, не змогла розпочати роботи на території падіння літака Boeing 777 внаслідок блокування пересування колони. За повідомленням з місця подій, наразі тривають переговори між представниками місії ОБСЄ та членами НЗФ про можливість продовження руху», - сказано в повідомленні.

Як раніше повідомляв ForUm, Президент України Петро Порошенко уповноважив робочу групу на переговори в Мінську про доступ експертів на місце катастрофи малайзійського літака «Боїнг-777».

17 липня на території України розбився «Боїнг-777» «Малайзійських авіаліній», що летів з Амстердама в Куала-Лумпур. Лайнер упав в околицях села Грабове Шахтарського району Донецької області. На борту перебувало 283 пасажири та 15 членів екіпажу. Всі вони загинули.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом