Понад 180 українських військовослужбовців вирушили на батьківщину з Ростовської області, куди вони прибули, перейшовши кордон. Про це повідомив керівник прес-служби регіонального прикордонного управління ФСБ РФ Василь Малаєв.

«Прикордонне управління ФСБ РФ по Ростовській області організувало переправлення українських військових, які висловили бажання повернутися на батьківщину», - сказав Малаєв, повідомляє «ИТАР-ТАСС».

Українські солдати були вивезені на автобусах і бронемашинах. Передбачається, що передача їх українській стороні відбудеться в понеділок через пункт пропуску «Матвєєв-Курган» (суміжний український прикордонний пункт - «Успенка»).

Як раніше повідомляв ForUm, 4 серпня група військовослужбовців 72-ї моторизованої бригади Збройних сил України була змушена відступити на територію Російської Федерації.

Раніше керівник прес-служби прикордонного управління ФСБ РФ по Ростовській області Василь Малаєв заявив, що 438 українських військовослужбовців перейшли на територію Росії і звернулися до російських прикордонників з проханням надати притулок.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

56