За минулу ніч члени незаконних збройних формувань обстріляли кілька пунктів пропуску на українсько-російському кордоні.

Про це повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби України.

Так, згідно з повідомленням, з 23.40 до 23.52 7 липня НЗФ здійснено мінометний обстріл місця дислокації угруповання прикордонників, яке розташоване поблизу місцевого пункту пропуску «Юганівка» в Луганській області.

«Обстріл здійснювався НЗФ з відстані 2-х кілометрів, напад було відбито. Під час бою 9 військовослужбовців отримали незначні осколкові поранення», - йдеться в повідомленні.

З 3.00 до 3.30, за даними прикордонників, проводився обстріл прикордонного підрозділу в районі н. п. Дякове і з 4.00 до 4.40 пункту пропуску «Довжанський» (з 4.00 до 4.40). Постраждалих з боку прикордонників немає.

У Держприкордонслужбі також повідомили, що прикордонники Росії продовжують зміцнювати свої пункти пропуску на кордоні для протидії членам НЗФ, які починають тікати з України.

«У пункті пропуску через державний кордон «Троєбортне» (навпроти українського пункту пропуску «Бачівськ») побудовані бруствери і тривають роботи зі зміцнення їх мішками з піском. На в'їзд у РФ проводиться повний огляд всіх транспортних засобів без винятку», - уточнили в повідомленні.

Крім того, у відомстві також повідомили про прибуття і розпорошення в російському прикордонні угруповань Збройних сил Росії навпроти ділянок кордону, що межують з Луганською, Харківською і Сумською областями.

Як повідомляв ForUm, співробітники митниці багатостороннього автомобільного пункту пропуску (БАПП) «Новошахтинськ» у ніч на вівторок були евакуйовані через стрілянину на території України, повідомляє Південне митне управління (ПМУ) ФСБ РФ по Ростовській області.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом