Голова Івано-Франківської обласної держадміністрації Микола Палійчук розповів Президенту України Віктору Ющенку про реалізацію соціальних проектів в області. Як повідомили в прес-службі Івано-Франківської облдержадміністрації, Президент перебував в Івано-Франківській області 20-21 червня.

Під час зустрічі Палійчук ознайомив Ющенка з ходом реалізації в Івано-Франківській області проекту «Зігрій любов'ю дитини» та інших соціальних ініціатив Президента. Зокрема, голова ОДА проінформував про літнє оздоровлення дітей регіону, про заходи, що проводяться обласною владою для підтримки дітей-сиріт, дітей з малозабезпечених сімей і багатодітних сімей.

На зустрічі також обговорювалися економічні показники області і проекти, які має намір упровадити керівництво Івано-Франківської області, - повідомляє «УНІАН».

Голова ОДА попросив Президента посприяти в залученні кредитних коштів на будівництво доріг у Прикарпатті. «Голова облдержадміністрації бачить вирішення проблеми з будівництвом якісних доріг у Прикарпатті через залучення кредитів. Суть ідеї полягає в тому, щоб привернути за допомогою кредиту необхідні кошти, провести тендер на будівництво доріг, а ті кошти, які поступатимуть з Державного бюджету у вигляді субвенцій на будівництво доріг, використовувати на повернення кредиту і сплату відсотків після нього», – повідомляє прес-служба ОДА.

Планується, що фірма, яка виграє тендер, повинна гарантувати якість робіт як мінімум на 10 років. А у разі появи ям або інших дефектів на дорозі – безкоштовно здійснити ремонт відповідної ділянки. На думку голови ОДА, при такому підході область зможе вирішити проблему доріг за два-три роки.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

623