Єдиний внук прем'єра Віктора Януковича вперше вийшов у великий світ. 1 вересня внук Віктор пішов у перший клас у Донецьку елітну школу «Альтаїр» у супроводі тата Олександра (старшого сина прем'єра), мами Олени і бабусі Людмили Олександрівни.

Найбільше в сім'ї нервувала бабуся. «Я так хвилююся, ніби не внука привела в перший клас, а сама прийшла вчитися», — призналася Людмила Олександрівна «Сьогодні». Крім передбачених загальнодержавною програмою предметів, хлопчик вивчатиме англійську, етику, естетику і буде займатися танцями. «Танцює він поки, як, втім, і всі діти, як ведмежа, в основному, стрибає. Але йому це подобається», — розказала Людмила Янукович.

 
Як розказала «Сьогодні» директор «Альтаїра» Лідія Домрачева, в перший день навчання маленький Вітя подружився з іншими дітьми. «У нього, як і в багатьох наших учнів, є охорона, однак про те, що він — внук прем'єра, він не згадує. Малюк не за роками розвинутий, а рівень англійської вищий, ніж у його однокласників», — стверджує Лідія Дмитрівна. Вартість місяця навчання в школі — 1200 гривень.
 

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

5472