Почесний президент громадської організації «Стріт Воркаут Україна» Вадим Столар, який балотувався до Верховної Ради по 217 округу і в передвиборній гонці зайняв друге місце, незважаючи на результат, тримає своє слово і продовжує працювати на Оболоні, відновлюючи спортивний комплекс району.

Після виборів за ініціативою Столара було проведено кілька загальноміських тренувань і відкриттів спортивних майданчиків, останнє з яких відбулося за адресою вул. Героїв Дніпра 6. Незважаючи на сильний мороз, безліч молодих людей взяли участь в тренувальному марафоні і відкритті нового спортивного майданчика, передає «Газета.ua».

Коментуючи відкриття майданчика, Вадим Столар повідомив, що в його приймальні надходить безліч звернень від мешканців району з проханнями встановити спортивне обладнання у дворах. Він підкреслив, що докладає всі свої сили для популяризації спорту і здорового способу життя. «Я зроблю все можливе, щоб наші діти мали змогу безкоштовно займатися спортом у кожному дворі. Незважаючи на погоду, дуже багато дітей прийшли нас підтримати... Це говорить про те, що ми трудимося не даремно і рухаємося в правильному напрямку», - заявив він.

Нагадаємо, що лідер громадського руху «Стріт Воркаут Україна» Денис Мінін і Вадим Столар здійснюють програму відновлення спортивного комплексу цілого району міста, аналогів якої немає в Україні.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

267