На стадіоні «Динамо» ім. Валерія Лобановського проводяться останні приготування до матчу-відкриття 2008 року. Нагадаємо, що у суботу, 8-го березня, «Динамо» приймає запорізький «Металург».

Про підготовку футбольного поля розповів відповідальний за цю ділянку роботи Анатолій Калоша. У п'ятницю на трав'яному газоні буде нанесена розмітка, встановлені ворота, по периметру розставлені рекламні щити. Паралельно проводиться прибирання трибун, наново нанесено нумерацію секторів, рядів, місць.

При вході на стадіон уболівальники зможуть придбати атрибутику динамівців і, заразом, «підкріпитися» в спеціально встановлених кафе. До матчу підготовлена традиційна програмка. Її ціна залишилася незмінною - 1 гривня, передає «FCDynamo.Kiev.ua».

Готуючись до нового футбольного року, ФК «Динамо» спільно з компанією «Тік-Так» повністю відновив звукове устаткування. Після проведення необхідних розрахунків були встановлені сучасні звукові системи італійської фірми RCF. Виявилось, що для озвучування секторів стадіону необхідно 10 акустичних систем. Якість їх звучання уболівальники зможуть оцінити в суботу, в поєдинку проти «Металурга». Додамо, що нове устаткування також використовуватиметься на матчах дублюючого складу, «Динамо-2», «Динамо-3», дитячо-юнацьких команд.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

737