Пропонуємо Вам вибрані цитати українських політиків з 12 по 19 квітня.

«Хочу остудити гарячі голови. Президентські вибори почнуться у визначені Конституцією терміни, і сьогоднішній фальстарт опозиції має нульовий результат», - прем'єр-міністр Микола Азаров вважає, що питання про довіру Кабміну піднято через президентські амбіції опозиції.

«Хто зі мною працював, знає, що в регіоні, де я працював, ми були «законодавцями мод», тобто ми знали, що будувати і як буде краще», - Президент Віктор Янукович переконаний, що місцеві громади повинні приймати на місцях рішення щодо будівництва об'єктів.

«Громадяни очікують від народних депутатів особливої ​​правди, відвертості, небайдужості, зречення від лукавства і припинення того, що зараз відбувається в парламенті, - ярмарки політичного лицемірства», - голова ВР Володимир Рибак про ситуацію в парламенті.
«Навіщо ви займаєтеся дурницями, народ смішите, виходьте з цією пропозицією, якщо у вас на заміну запропонувати нічого?», - регіонал Олександр Єфремов про пропозицію опозиції відправити Кабмін у відставку.

«Ми як опозиція застерігаємо вас від виїзних і буфетних засідань. Це було вперше і востаннє. Далі буде погано», - лідер фракції «Батьківщина» Арсеній Яценюк про виїзні засіданнях більшості.

«Ви тільки свистіти вмієте і нічого не робите», - голова ВР Володимир Рибак звинуватив свободівців у неконструктивній роботі.

«Я хочу запитати у цих спростованих життям оракулів, які сидять у цьому залі і намагаються нагнітати жахи, де ваші пророцтва? Кому вони були на руку - простим людям чи спекулянтам? Хто з вас відповість за шкоду людям?», - прем'єр-міністр Микола Азаров про критику опозиції на свою адресу.

«За необхідності, закрию всіх кандидатів у кімнату, аж поки з неї не піде білий дим, і ми не дізнаємося про єдиного кандидата, який переможе Януковича», - екс-глава МВС Юрій Луценко про висунення єдиного кандидата від опозиції на вибори Президента України у 2015 році.

«Чого Ви на мене пальцем показуєте? Ви будете вчити мене моральності? Ви не маєте такого права, оскільки не можете навіть організувати роботу», - лідер фракції ВО «Свобода» Олег Тягнибок відповів голові ВР Володимиру Рибаку на звинувачення в неконструктивній роботі його фракції.

«Ми постійно чуємо в залі вигуки, свист, скандування гасел, як під час проведення футбольних матчів, а також взаємні образи колег, а на балконі і трибуні ми бачимо ті чи інші плакати з різними закликами. Хіба так можна працювати?», - голові ВР Володимиру Рибаку засідання парламенту нагадують футбольний матч.

«Якщо ми не просто займаємося популізмом і намагаємося знайти якісь гачки і підколоти тут один одного, а хочемо дійсно вирішити це питання, то ми повинні розглянути, як голосування проходить у цивілізованих країнах і вибрати найбільш прийнятний варіант для роботи», - лідер фракції ПР Олександр Єфремов пропонує вибрати прийнятний варіант для роботи Верховної Ради щодо голосування.

«Ми не можемо спустити це на гальмах, такі колосальні зловживання, про які нам сигналізують члени Спілки письменників», - нардеп від ПР Ганна Герман пропонує перевірити діяльність Володимира Яворівського на посаді голови Спілки письменників.

«Це було сказано шовіністичною істотою. Це нормальна російська антиукраїнська пропаганда», - свободівець Ігор Швайка про висловлювання російського телеведучого Івана Урганта на адресу українців.

«Я вважаю Урганта розумною людиною, інтелектуалом. Але в даній ситуації він просто сам себе принизив, опустив свою моральну планку», - регіонал Михайло Чечетов про неетичне висловлювання російського телеведучого Івана Урганта про українців.

«Ми не настільки багаті, щоб будувати «одноразові дороги», - прем'єр-міністр Микола Азаров про українські дороги.

«Генпрокуратурі є чим пишатися, але про це відомо тільки обмеженому колу осіб», - генеральний прокурор України Віктор Пшонка про роботу прокуратури.

«Я думаю, що вона вже не знає, що робити. І вона ніяк з цієї циркової клоунади не вийде», - регіонал Михайло Чечетов про прохання екс-прем'єра Тимошенко до ЗМІ проконтролювати її доставку на досудове розслідування у справі про вбивство народного депутата Євгена Щербаня.

«Шановні колеги, ви мене з кимось плутаєте - я в замкову щілину не підглядав», - регіонал Олександр Єфремов про представників опозиції, які розповідають про нібито підготовлені рішення КСУ щодо київських виборів.

«І полетять зграї нардепів з «Батьківщини» і «УДАРу»! Але приземляться вони поки не у нас, а залетять, так би мовити, в «незалежну шпаківню» - нову фракцію», - регіонал Михайло Чечетов прогнозує вихід нардепів з опозиційних фракцій.
«Я вас хочу попередити, що ви ще пішки ходили, коли я був кандидатом, доктором технічних наук, тому я вас учив і буду вчити, як далі треба жити і працювати», - регіонал Юхим Звягільський про те, що має право повчати міністра охорони здоров'я Раїсу Богатирьову.

«Давайте будемо об'єктивними до людей, які працюють в нашій державі, і не будемо обливати їх брудом», - регіонал Олександр Єфремов просить з повагою ставитися до членів Кабміну.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

1329