Міліція почала досудове розслідування за фактом загибелі 5-річної дівчинки у Ружинському районі.

За інформацією відділу зв'язків з громадськістю Управління МВС України в Житомирській області , дівчинка померла вчора у приймальному відділенні Ружинської районної лікарні.

Як пояснила 37-річна мати , дівчинка грала поряд з плитою разом зі своєю півторарічної сестрою , випадково перекинувши каструлю з окропом. Гаряча вода потрапила на обох дітей , проте більше дісталося старшій - у неї була обпечена вся спина і ноги. Жінка самостійно обробила рани дітей протиопіковим спреєм і вирішила за медичною допомогою не звертатися , оскільки , на її думку , діти заспокоїлися і почувалися добре.

Тільки наступного дня , помітивши , що одній із дочок стало зле, мати викликала фельдшера , і дітей терміново госпіталізували.

Старшу дівчинку медики врятувати не змогли - дитина померла в приймальному відділенні. Молодша дівчинка зараз перебуває під наглядом лікарів , стан її оцінюють як середньої тяжкості.

Слідчим відділом Ружинського РВ УМВС України у Житомирській області розпочато досудове розслідування за ст.166 Кримінального кодексу України «Злісне невиконання обов'язків стосовно догляду за дитиною або за особою, щодо якої встановлена ​​ опіка чи піклування». Законодавством визначене покарання у вигляді обмеження або позбавлення волі на строк від 2 до 5 років.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

189