Слідчий відділ Богунського райвідділу Управління МВС України в Житомирській області проводить досудове розслідування за фактом ДТП в обласному центрі, унаслідок якої 49-річна мешканка міста отримала травми.

За інформацією відділу по зв'язках з громадськістю облуправління міліції УМВС України, ДТП сталася в центрі Житомира на перехресті вулиць Київська та Мануїльського.

«Під колеса маршрутного автобуса потрапила жінка, яка переходила дорогу по пішохідному переходу. На даний момент постраждала перебуває у лікарні», - йдеться в повідомленні.

Відомості про подію були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Наразі триває досудове розслідування, в ході якого і будуть встановлені всі обставини події.

Крім того, за повідомленнями в окремих ЗМІ про непрофесійні дії працівників міліції під час оформлення ДТП, призначено службове розслідування.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

225