Глава представництва Європейського Союзу в Україні Ян Томбінський не бачить загроз зриву підписання Угоди про асоціацію України з Європейським союзом. Про це, як передає кореспондент ForUm'у, він заявив на брифінгу в Кабінеті Міністрів.

«Я не бачу небезпеки зриву підписання Угоди. З боку ЄС не бачу. І після сьогоднішнього рішення уряду з боку України такої небезпеки я теж не бачу. Нам не потрібно говорити про катастрофічний сценарій, потрібно щодня працювати, щоб позитивний сценарій здійснився», - відповів Томбінський.

Як раніше повідомляв ForUm, сьогодні, 18 вересня, Кабінет Міністрів затвердив проект Угоди про асоціацію з Європейським Союзом.

30 серпня Президент України Віктор Янукович запевнив, що Україна виконає умови, необхідні для підписання Угоди про асоціацію.

Прем'єр-міністр Микола Азаров вважає, що підписання Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом сприятиме послідовному руху країни до європейської якості життя.

15 травня поточного року Європейська комісія схвалила проект рішення Ради ЄС про підписання Угоди про асоціацію з Україною.

Тетяна Григор'єва,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

176