Сьогодні вдень, 15 травня, в один із магазинів Тореза Донецької області ввірвався чоловік у масці і вимагав від продавщиці грошей. На підтвердження своїх слів грабіжник направив дуло автомата на жінку, пише «Сегодня».

Спочатку жінка подумала, що це якийсь жарт або розіграш і відмовилася виконувати його вимоги. Тоді для підкріплення своїх слів грабіжник зробив чотири постріли у бік прилавка. Перелякана продавщиця віддала грабіжникові всю наявну готівку - 250 гривень.

Правоохоронці одразу ж встановили, що злочинець діяв не сам, а з напарником, який чекав нальотчика на заведеному скутері, на якому підлітки і зникли з місця злочину.

«Злочин було розкрито по «гарячих слідах», - розповіли у прес-службі обласної міліції. - Підозрювані були затримані. Ними виявилися двоє 17-річних підлітків, які зізналися у скоєному».

На запитання слідчого молоді люди зізналися, що злочин було заплановано. Гроші знадобилися для поповнення мобільного телефону одного із них, а пневматичний автомат позичили в одного свого знайомого.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

202