Країни-претенденти на право проведення чемпіонату Європи з футболу 2012 року подали свої досьє-заявки в УЄФА.

Як повідомляє офіційний сайт організації, заявки були подані 15 лютого в штаб-квартиру УЄФА, яка знаходиться в швейцарському місті Ньон.

Представники всіх трьох кандидатів - Італії, спільної заявки Хорватії і Угорщини, і спільної заявки Польщі і України - передали всі необхідні документи (угоди із стадіонами і містами, план розміщення гостей і т. д.) відділу УЄФА з професійного футболу, який представляв глава УЄФА з турнірів серед збірних команд Мікаель Зальцер.

« Сьогодні всі три претенденти на проведення фінальної стадії турніру мали останню нагоду представити всі необхідні документи. Тепер ми повинні ретельно зважити всі три заявки. На даний момент можу відзначити, що всі три досьє були презентовані дуже вдало і професіонально. Це недивно, враховуючи найвищі стандарти такого турніру, як чемпіонат Європи, що входить до числа трьох найпрестижніших змагань світу », - сказав Зальцер після отримання документів, передає «Інтерфакс-Україна».

Господар Євро-2012 буде визначений 17-18 квітня 2007 року на засіданні виконавчого комітету УЄФА в столиці Уельсу місті Кардіффі.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

380