У понеділок, 15 грудня, ВД «Ділова преса країни» випускає третій рейтинговий журнал про український бізнес - «Капітал 500. Найкращі роботодавці України».

В рамках проекту були визначені компанії, що надають нинішнім і потенційним співробітникам найкращі умови для ефективної роботи і професійного зростання. Базою для складання рейтингу стала зовнішня оцінка роботи підприємств в управлінні кадровим ресурсом.

У першу десятку «Найкращих роботодавців України - 2014» увійшли такі компанії:

Microsoft Україна, Google Україна, Samsung, PepsiCo Україна, Bayer Україна, Кока-Кола Беверіджиз Україна, ДТЕК, МХП, Метінвест холдинг, Siemens Україна.

Крім основного рейтингу компаній, в номері розкриті такі теми:

• Субрейтинг зарплат по галузях і огляд антидевальваційної кампанії. Де працювати дорожче, як змінюються галузеві тренди і що робили компанії, щоб компенсувати валютні втрати.

• HR-номінація: чим відзначилися за останній рік керівники HR-напрямків.

• Нові боси: як змінилося обличчя українського бізнесу за останній рік. Найгучніші звільнення і призначення серед топ-менеджерів українських компаній.

• Управління знаннями бізнесу - практика збереження і розвитку інтелектуального капіталу компанії.

• Розвиток і утримання успішної команди в складних економічних умовах.

• Управління репутацією компанії як роботодавця.

• Революційний HR: політика компанії і мотивація персоналу в період нестабільності.

Більш докладно з переможцями рейтингу «Капітал 500. найкращі роботодавці України» можна ознайомитися з 15 грудня 2014 р.

Довідка

ВД «Ділова преса країни» - компанія, засновником якої є українська «ДПК груп». Її бенефіціари - зарубіжні інвестори. «Ділова преса країни» - засновник і видавець газети «Капітал», галузевих спецвипусків і п'ятничного глянцевого додатка Capital Time, журналу «Капітал 500», а також порталу capital.ua. «Ділова преса країни» уклала синдикаційну угоду з одним з найбільш відомих і авторитетних видавництв світу в сфері ділової преси - The Financial Times Ltd. Згідно з умовами цієї угоди, газета «Капітал» має можливість публікувати вибрані матеріали Financial Times. Перший номер газети вийшов у квітні 2013 року, а в серпні було запущено сайт capital.ua і додаток Capital Time.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

379
Теги