У Київській області міліціонери затримали чоловіків, які скоїли розбійний напад на АЗС, повідомили ForUm'у у ВЗГ ГУМВС України в Київській області.

Днями о 4-й годині ранку до чергової частини Вишгородського районного відділу міліції надійшло повідомлення від оператора АЗС, розташованої в селі Лютіж, про те, що двоє невідомих, погрожуючи фізичною розправою, відкрито викрали з каси гроші в сумі 900 гривень.

На місце події прибула слідчо-оперативна група. Правоохоронці з'ясували, що нападники були одягнені в куртки темного кольору з капюшоном, а обличчя були прикриті шматком чорної матерії. Зловмисники, погрожуючи працівнику автозаправної станції дерев'яною битою і гайковим ключем, заволоділи грошима, після чого сіли в автомобіль білого кольору і зникли у невідомому напрямку. При проведенні першочергових оперативних заходів співробітники міліції встановили, що до скоєння злочину причетні раніше судимі мешканці Вишгородського району.

Незабаром, у селі Ясногородка, правоохоронці помітили автомобіль, за кермом якого перебував один з розшукуваних. Міліціонери зупинили машину і під час огляду багажника виявили та вилучили одяг, металевий слюсарний ключ і биту, які були зафіксовані камерами відеоспостереження АЗС, де було скоєно розбійний напад.

Молодиків затримали і доставили у відділення міліції. Ними виявилася безробітні місцеві жителі 22 і 29 років. Під тиском незаперечних доказів затримані зізналися у скоєнні злочину та дали правдиві свідчення. Слідчим відділом Вишгородського РВ ГУМВС України в Київській області відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 187 Кримінального кодексу України (Розбій). Двоє підозрюваних з кримінальним минулим перебувають під вартою. Зловмисникам загрожує покарання від семи до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна. Досудове слідство триває.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом