Міністерство внутрішніх справ України зупинить функціонування всіх гральних салонів та клубів, заявив глава відомства Арсен Аваков.

«Це торкнеться, в тому числі, і лотерейних закладів», - наводить слова міністра прес-служба МВС.

Аваков заявив, що «міліція більше не буде ні суддею, ні сторожем усіх хитромудрих сумнівних схем ігролотерейників», які через систему отримання довідок, експертиз і рішень судів, по суті, ведуть гральну діяльність.

«Набридли конфлікти і компроміси, за якими стоять величезні гроші, що йдуть повз бюджет. Набридло безсистемне латання дірок. Постійні сутички, кримінал і мінімум податків у бюджет. Корупційні шалені гроші, що постійно нишпорять у пошуках «даху» серед держчиновників, - ось що зараз являють собою гральні (лотерейні) установи», - вважає Аваков.

За словами міністра, міліція протягом десяти днів поспіль припинить діяльність усіх гральних (лотерейних) установ. Розпочнеться цей процес зі столиці і пройде по всій країні.

Глава МВС закликав народних депутатів і чиновників не впливати різними способами як на нього самого, так і на відомство, а також не маніпулювати громадською думкою за допомогою організації «мітингів співробітників гральних салонів, які втратили роботу». Крім того, Аваков заявив про намір оприлюднити аналогічні рішення ще щодо низки питань і справ.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом