Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков порадив главі Чечні Рамзану Кадирову готуватися до розладів, якщо Росія продовжуватиме втручатися у справи України. Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«Кадиров наказав привезти Юру Березу, депутатів Леуса і Мосейчука в Чечню? Улюбленець Путіна засмучений заворушеннями у власній столиці і роздратований? Така доля тиранів та їхніх режимів - ще не таке буде...», - прокоментував міністр наказ Кадирова про затримання і доставку українських нардепів Берези, Леуса і Мосейчука в Чечню.

Аваков підкреслив: «Боюся, він ще не розуміє ступеня нашого роздратування. А в землю закопати лідерові Чечні варто, насамперед, власну пиху».

Також міністр зазначив, що правоохоронці розпочали перевірку погроз з боку Кадирова українцям, і, найімовірніше, слідство винесе відповідні санкції щодо Рамзана Кадирова».

Нагадаємо, головне слідче управління Слідчого комітету Росії розпочало процесуальну перевірку у зв'язку із заявами деяких українських політиків щодо подій в Грозному 4 грудня 2014 року.

Глава Чечні Рамзан Кадиров 5 грудня зажадав доставити трьох депутатів Ради, які підтримали теракт у Грозному, на територію республіки, щоб «перевірити їх роль» у тому, що сталося.

Як повідомляв ForUm, 4 грудня в Грозному проводилася спецоперація з ліквідації бандитів, які заблокувалися у Будинку друку.

У ході спецоперації загинуло 14 поліцейських.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

35