Економічна частина коаліційної угоди виписана декларативно. Про це, як передає кореспондент Forum'у, у ході круглого столу на тему «План Маршалла для України: що має зробити уряд для відновлення економіки країни?» заявив політолог Володимир Цибулько.

«Український політичний клас навчився писати грамотні документи. Програма коаліційної угоди пропонується приваблива, незважаючи на великі діри. Але в деяких сферах, які є маркерами стабільності економіки, не запропоновано взагалі нічого», - сказав Цибулько.

Політолог зазначив, що в програмі немає ані слова про страхову медицину, але є інформація про державну страхову медицину, що є всього лише гаслом.

«В економічному блоці прописані новації, правильні, але це декларації. Мало сказано в угоді про повернення фінансів населення в активний обіг. Відповідних механізмів немає. На економічний блок у відриві від судової реформи дивитися не можна, а вона прописана дуже декларативно. Повірити, що реформа економічного блоку можлива незалежно від судової, - в це ніхто не вірить», - зазначив він.
 

Яніна Ткачук, ForUm

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом