АТ «Харківобленерго» відключило насосні станції КП «Харківводоканал», у результаті чого частково припинена подача води у 7 із 9 районів міста, повідомляє прес-служба КП «Харківводоканал».

«30 жовтня 2014 р. акціонерним товариством «Харківобленерго» відключено енергопостачання насосних станцій, що забезпечують водопостачання частини Московського, Фрунзенського, Київського, Орджонікідзевського, Комінтернівського, Ленінського, Жовтневого районів. Водопостачання частини цих районів припинено», - сказано в повідомленні.

У прес-службі «Харківобленерго» своєю чергою повідомили, що підставою для відключення став борг «Харківводоканалу» за поставлену електроенергію, повідомляє «Інтерфакс-Україна».

«Ми відключили 11 насосних станцій та адміністративні будівлі («Харківводоканалу» - Ред.) за борги. На цей момент заборгованість становить 400 млн грн. В окремі місяці рівень проплат становив 3-4 млн за споживання в 10 разів більше. Недоплата тільки з цього місяця становить 19 млн грн», - розповіли у «Харківобленерго».

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом