Сьогодні, 9 жовтня, Фракція Радикальної партії Олега Ляшка заблокувала роботу чергової сесії Київради через відмову більшості депутатів від партії «УДАР» (блок Петра Порошенка) внести до порядку денного питання про надання пільг з оплати комунальних послуг киянам-учасникам АТО, повідомляє прес-служба Радикальної партії.

Крім того, радикали вимагали внести до порядку денного питання про відповідність займаній посаді голови постійної депутатської комісії Київради з питань торгівлі Карпенка за систематичне порушення правил торгівлі у столиці та масові факти корупції в цій сфері.

Паралельно під будівлею ЦВК сотні киян під прапорами Радикальної партії Олега Ляшка пікетували сесію Київської міської ради, яка проходить у цьому будинку. Людей дістали корупція, свавілля, нахабство чиновників та відсутність води у столиці.

У результаті фракції Радикальної партії разом зі своїми прихильниками вдалося домогтися свого - рішення про пільги зі сплати комунальних послуг киянам-учасникам АТО ухвалено, захисники Вітчизни та їхні сім'ї правом отримають додаткову підтримку міської громади.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом