За фактом стрілянини на одному з приватних підприємств Київської області відкрито кримінальне провадження.

Як повідомляє відділ зв'язків з громадськістю облуправління МВС, сьогодні, 29 квітня, о 09.30 у чергову частину Обухівського райвідділу зателефонував лікар центральної районної лікарні та повідомив про доставку в медустанову трьох невідомих чоловіків з вогнепальними пораненнями.

З'ясувалося, що сьогодні близько 9:00 в смт Козин Обухівського району на територію одного з приватних підприємств на автомобілях приїхали близько тридцяти чоловіків у спортивному одязі та масках з прорізами для очей.

«Невідомі почали суперечку з працівниками охорони підприємства. Під час словесної перепалки один із них вистрілив з помпової рушниці в бік охоронців, унаслідок чого троє людей отримали тілесні ушкодження», - йдеться в повідомленні.

Співробітники міліції оточили територію підприємства і змусили групу чоловіків зняти маски і віддати зброю правоохоронцям. Усіх правопорушників затримали і доставили в райвідділ міліції для встановлення їхніх осіб та дачі пояснень.

Зазначається, що один із поранених у важкому стані перебуває в реанімаційному відділенні.

За цим фактом слідчим відділом Обухівського райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст.296 Кримінального кодексу України (хуліганство), санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Досудове розслідування триває.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

377