У Горлівці Донецької області в кафе розстріляли двох чоловіків. Про це повідомляє прес-служба Горлівського МУ ГУМВС України в Донецькій області.

«Мирні посиденьки несподівано переросли в конфлікт із застосуванням вогнепальної зброї. Близько першої години ночі з міськлікарні № 2 в міліцію надійшло повідомлення про те, що у відділенні від вогнепальних поранень померли двоє громадян, 1985 і 1970 р.н. За словами медиків, ці травми потерпілим заподіяв знайомий, розстрілявши їх з пістолета ТТ під час з'ясування стосунків», - йдеться в повідомленні.

Як розповів начальник кримінальної міліції Центрально-Міського РВ Горлівського МУ Віталій Тарасенко, виїхавши на місце, слідчо-оперативна група встановила, що незадовго до трагічних подій в кафе на пр. Леніна відпочивала компанія. У ході розпиття спиртних напоїв між чоловіками виникла суперечка. В результаті цього один із них дістав пістолет і, зробивши декілька пострілів у бік опонентів, втік з місця злочину.

Наразі особу зловмисника встановлено. Ним виявився 43-річний місцевий житель, який перейшов на нелегальне становище.

Відомості про цей факт внесено до ЄРДР з кваліфікацією за ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство двох і більше осіб) Кримінального кодексу України. Її санкція передбачає покарання до 15 років позбавлення волі. Пістолет спрямовано на експертизу, ведеться досудове розслідування та вживаються заходи до розшуку підозрюваного.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

343