В районному центрі Ізмаїл Одеської області міліція вилучила у чоловіка марихуани на майже 1 млн грн, повідомили у відділі зв'язків з громадськістю Головного управління МВС в Одеській області,

Згідно з повідомленням відомства, під час спроби збути 300 г марихуани 57-річного жителя Ізмаїла затримали.

Після чого правоохоронці обшукали дачу, в якій проживав наркоторговець. У передпокої міліціонери побачили розвішані сухі кущі рослин коноплі, а також пакети і коробки з готовою до вживання марихуаною.

 

Крім того, в одній з кімнат було виявлено спеціально обладнану оранжерею, в якій господар вирощував коноплі в одинадцяти вазонах», - повідомили у відділі.

Підозрюваний дотримувався технологій: ретельно дотримувався режим освітлення, температури і подачі води. У відділі повідомили, що загальна вага вилученої марихуани - 50 кг. Під час слідства встановлено, що коноплю «підприємець» вирощував з метою подальшого збуту за ціною 850 грн за 50 грамів.

 

«Якщо б вилучена марихуана потрапила на «чорний ринок», чоловік міг збагатитися на 850 тис. грн», - заявили у відділі.

За даним фактом слідчими Ізмаїльського районного відділу міліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їхніх аналогів) Кримінального кодексу України.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

134