Правоохоронці Харкова розшукують осіб, причетних до скоєння вбивства студента.


Як повідомляє відділ по зв'язках з громадськістю облуправління МВС, вчора, 14 січня, близько 22:00 в чергову частину Дзержинського райвідділу від лікарів швидкої медичної допомоги надійшло повідомлення про те, що в одному з гуртожитків бригада констатувала смерть іноземного громадянина.
 
«Правоохоронці оперативно встановили особу загиблого, ним виявився 24-річний студент одного з вищих навчальних закладів міста», - йдеться в повідомленні.
 
За даним фактом порушено кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.
 
У рамках проведення досудового розслідування працівники міліції встановили особи трьох громадян, які обґрунтовано підозрюються у скоєнні тяжкого злочину.
 
Хемра Егембердиєв, 1993 р.н., був одягнений у потерті джинси блакитного кольору, темну шкіряну куртку, темну в'язану шапку.
 

Азат Джумбаєв, 1993 р.н., був одягнений у чорну шкіряну куртку під пояс, чорні джинси, світлий гольф, чорну кепку.
 

Максад Халлієв, 1994 р.н., був одягнений у чорну куртку на ґудзиках з погонами (з кашеміру або сукна), завужені джинси синього кольору.
 

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

231